MORALIUS η ψηφιοποίηση
του Facility Management

τι είναι το moralius

Από το 2015 αναζητούσαμε τον τρόπο να καινοτομήσουμε. Σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι μέσω της τεχνολογίας δεν θα καταφέρναμε μόνο αυτό, αλλά ότι θα αλλάζαμε συνολικά το μοντέλο λειτουργίας μας σε αυτό που χρειάζονταν οι χρήστες των κτιρίων.

Έτσι, ξεκινήσαμε να αναζητούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη ένα software το οποίο αρχικά θέλαμε να αναβαθμίσει το επίπεδο ελέγχου σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέραμε. Δεν το βρήκαμε πουθενά όμως, έτσι όπως το θέλαμε. Οπότε πήραμε τη θαρραλέα απόφαση να το δημιουργήσουμε οι ίδιοι. Σκεφτήκαμε ότι «κανένας άλλος δεν μπορεί να το φτιάξει καλύτερα από εμάς, διότι εμείς γνωρίζουμε τις ανάγκες μας καλύτερα από τον οποιονδήποτε».

Το 2018, λοιπόν, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε μια cloud εφαρμογή, η οποία θα γινόταν το απόλυτο εργαλείο για τις εταιρείες Facility Management.

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ

Το moralius δημιουργήθηκε για τέσσερις βασικούς λόγους:

Shape
Να ψηφιοποιήσει η Manifest τις διαδικασίες λειτουργίας της σε ένα σύστημα που να περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Shape
Να βοηθήσει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της δημιουργίας έξυπνων KPIs ποιότητας (μετρητές απόδοσης), καθώς και με Internet of Things συστήματα.
Shape
Να δώσει τη δυνατότητα στον πελάτη να ελέγχει αποτελεσματικά και εύκολα όλες τις υπηρεσίες που έχουν συμφωνηθεί, καθώς και τον χρόνο απόκρισης των αιτημάτων του.
Shape
Για να αλλάξουμε εξολοκλήρου τον τρόπο που λειτουργούν οι εταιρείες Facility Management σε όλο τον κόσμο.

FEATURES

τι προσφέρει το moralius

Ενεργειακή Παρακολούθηση

Μετρώντας συνεχώς τις ενεργειακές ροές των εγκαταστάσεών σας, μέσω του Moralius, μπορούμε να παρακολουθούμε και να επιβεβαιώνουμε ότι οι καταναλώσεις σας βρίσκονται στα επίπεδα που όριζε η μελέτη της ενεργειακής αναβάθμισης. Στόχος μας είναι να τις βελτιώνουμε συνεχώς, παρακολουθώντας τις αναφορές και επισημάνσεις που προκύπτουν αυτόματα από το λογισμικό. Επίσης, είμαστε σε θέση να προλαμβάνουμε βλάβες του Η/Μ εξοπλισμού (προβλεπτική συντήρηση).

Διαχείριση Πάγιου Εξοπλισμού

Ελέγχοντας τον πάγιο εξοπλισμό σας, σημαίνει ότι ελέγχετε απόλυτα το κτίριό σας. Μπορείτε να απαριθμήσετε και να προγραμματίσετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες (όπως συντήρηση, καθαρισμός, περιοδικές εργασίες) μέσω του Moralius, το οποίο αποδεικνύεται αρκετά χρήσιμο. Κάθε στοιχείο θα έχει έναν μοναδικό κωδικό QR που τηρεί ιστορικό συντήρησης για εσάς.

Αυτοματοποίηση αιτημάτων

Δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να καταχωρεί εύκολα και γρήγορα το αίτημά του με φωνητική εντολή, καθώς επίσης και να επισυνάπτει σχετικά αρχεία.
Ο χρήστης έχει πλήρη εικόνα της εξέλιξης του αιτήματός του σε πραγματικό χρόνο, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να δει το ιστορικό.

Για όλα τα αιτήματα υπάρχει σύστημα χρονομέτρησης βάσει του συμφωνημένου χρόνου απόκρισης.

Έλεγχος ομάδας έργου

Όλες οι πληροφορίες (στοιχεία επικοινωνίας, αξιολόγηση, προϋπηρεσία κ.λπ.) για την ομάδα έργου, από τον Account Manager μέχρι και το προσωπικό καθαριότητας, είναι διαθέσιμες για τους πελάτες μας και τους δίνουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουν και οι ίδιοι την ομάδα έργου.

Τέλος, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βλέπει σε πραγματικό χρόνο πότε κάθε άτομο προσήλθε στις εγκαταστάσεις για εργασία και πότε αποχώρησε.

Δείκτες ποιότητας

Κάθε φορά που ο Facility Services Coordinator επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του πελάτη συμπληρώνει μια φόρμα αξιολόγησης στο κινητό του, την οποία λαμβάνει online ο πελάτης. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει την αξιολόγηση του Facility Services Coordinator. 

Με μια χαμηλή βαθμολόγηση από πελάτη ανοίγει αυτόματα ένα αίτημα διορθωτικής ενέργειας.

Τελικά προκύπτουν 5 δείκτες ποιότητας, με τους οποίους είμαστε σε θέση να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας.  

MORALIUS

Το Μέλλον του Facility Management

Τα οφέλη από την ψηφιοποίηση του Facility Management είναι άπειρα και τα προσφέρουμε απλόχερα στους πελάτες μας με την εξελιγμένη αποκλειστική πλατφόρμα της Manifest, το Moralius.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας από developers αναπτύσσει διαρκώς νέες αναβαθμίσεις (upgrades) και εργαλεία για την ενσωμάτωσή τους στην πλατφόρμα, με σκοπό τη διαρκή βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.

Με το Moralius έχουμε αλλάξει τα δεδομένα στον κλάδο του Facility Management και τον έχουμε εισάγει σε μια νέα εποχή όπου ο έλεγχος θα βρίσκεται άμεσα στα χέρια του πελάτη και η διαχείριση των εγκαταστάσεών του θα μετατραπεί από έναν κυκεώνα πολυπλοκότητας στην απλότητα του κλικ σε μια οθόνη.

Αναμένονται πολλές ακόμα φανταστικές εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι!

Members Area